Hrvatski dom

Download Template for Joomla Full premium theme.

Deutschland online bookmaker http://artbetting.de/bet365/ 100% Bonus.

Online bookmaker bet365

Tuzla: Održana Utemeljiteljska skupština Društveno-politološkog foruma

103

U amfiteatru Katoličkog školskog centra „Sv. Franjo“ Tuzla, održana je u utorak 7. ožujka Utemeljiteljska skupština Društveno-politološkog foruma, udruge koja će, kako se s pravom očekuje s obzirom na naziv, unijeti svježinu u javni govor i aktualno stanje društveno-političkog života grada Tuzle.

 

Ideja je osnivača novoformirane Udruge, u aktualnim društvenim i političkim prilikama, „okupljati afirmirane stručnjake iz prakse, članove akademske zajednice i mlade ljude, u cilju aktivnog promoviranja i afirmiranja dijaloga i suživota među narodima Bosne i Hercegovine, uz organiziranje tribina i okruglih stolova“, navedeno je u dokumentu statuta među temeljnim ciljevima brojnih djelatnosti novoga Udruženja.

 

Dolazak lijepog broja mladih ljudi na ovaj događaj govori u prilog, gore spomenutoj misiji Udruge, da bude u prvom redu, zajednica osoba mlađe životne dobi koji će – svojim entuzijazmom i zauzetošću – mijenjati nepovoljnu društveno-političku klimu grada Tuzle i BiH. Iz uobičajenog utemeljiteljskog programa potrebno je izdvojiti šest točaka dnevnog reda kojima su izabrana radna tijela: zapisničar, dva ovjerovatelja zapisnika, predsjedavajući Skupštine, radno predsjedništvo i članovi Upravnog odbora Udruge.

Dojmovi su članova Utemeljiteljske skupštine Društveno-politološkog foruma jedinstveni u zaključku da je misija Udruge ispravna, dok je istodobno očito kako će njezino djelovanje i uspjeh ovisiti o pojedincima.

 

M. B.

logo v4 Sarajevo
Hamdije Kreševljakovića br. 3,
Bosna i Hercegovina

tel/fax :+387 33 220 765
Podružnica Brčko distrikt BiH
Dubrave 51
Mob tel. +387 61 103 603;
e-mail:info@hrvatski-dom.com