Hrvatski dom

Download Template for Joomla Full premium theme.

Deutschland online bookmaker http://artbetting.de/bet365/ 100% Bonus.

Online bookmaker bet365

Zasjedalo Povjerenstvo za praćenje primjene Zakona o spomenicima i simbolima u Brčko distriktu BiH

00016

12. 2. 2018. Povjerenstvo za praćenje primjene Zakona o spomenicima i simbolima u Brčko distriktu BiH razmatralo je i usvojilo Izvješće o obilasku lokacija za izgradnju spomenika i simbola po zahtjevima pet mjesnih zajednica.

 

Članovi ovog Povjerenstva obišli su u srijedu 7. veljače 2018. godine lokacije za izgradnju spomenika i simbola i razgovarali s podnositeljima zahtjeva u mjesnim zajednicama Gluhakovac, Meraje, 4. srpanj, Brezovo Polje i Brod. Zajedno s članovima Povjerenstva lokacije su obišli i predstavnici Odjela za prostorno planiranje i imovinskopravne poslove Vlade Brčko distrikta BiH.

 

-Tijekom obilaska lokacija konstatirano je da je na četiri lokacije došlo do izmjene lokacija za gradnju spomenika, a da je peta lokacija MZ Brod ostala ista i da je prihvatljiva za davanje suglasnosti na rješenje urbanizma. Primjereno tomu, na današnjoj sjednici smo verificirali zahtjev MZ Brod za postavljanje spomenika - rekao je Ilija Marić, predsjedatelj Povjerenstva.

Preostale četiri lokacije za izgradnju spomenika šehidima i poginulim borcima / braniteljima Povjerenstvo će razmatrati kada dođu rješenja nadležnog odjela po zahtjevima mjesnih zajednica za izdavanje novih lokacijskih uvjeta.

logo v4 Sarajevo
Hamdije Kreševljakovića br. 3,
Bosna i Hercegovina

tel/fax :+387 33 220 765
Podružnica Brčko distrikt BiH
Dubrave 51
Mob tel. +387 61 103 603;
e-mail:info@hrvatski-dom.com