Hrvatski dom

Download Template for Joomla Full premium theme.

Deutschland online bookmaker http://artbetting.de/bet365/ 100% Bonus.

Online bookmaker bet365

Certifikat za svjetsku kvalitetu „Vidovdanske trke“ dodijeljen gradonačelniku

000050

20. 2. 2018. Svjetska atletska federacija je i ove godine, a osmi put zaredom, dodijelila znak kvalitete „Vidovdanskoj trci“, koja se održava u Brčkom, po čemu je ova manifestacija jedinstvena u regiji. Tom prigodom danas je u zgradi Gradske vijećnice gradonačelniku Siniši Miliću ravnatelj „Vidovdanske trke“ Borislav Đurđević uručio na čuvanje certifikat kojim se potvrđuje da je ova sportska manifestacija dio svjetske lige.

 

„Izražavam zadovoljstvo zbog činjenice da sam vjerojatno jedan od rijetkih gradonačelnika, možda i u regiji, koji će imati priliku u svom kabinetu čuvati certifikat koji je znak kvalitete od Svjetske atletske federacije. Zahvaljujući tomu mi kao grad imamo brand po kojem smo prepoznatljivi diljem svijeta. Siguran sam da će se kvaliteta „Vidovdanske trke“ još unaprjeđivati u smislu rezultata ali i promocije Brčko distrikta BiH i atletskog sporta“, rekao je gradonačelnik Siniša Milić.

 

Borislav Đurđević, ravnatelj „Vidovdanske trke“, istaknuo je da je veliko priznanje koje je dobila ova manifestacija i velika obveza za organizatore ali i ponos grada.

„Za to je zaslužan cijeli grad, gradske službe i javna poduzeća koji sudjeluju u organizaciji i koji su nam uvijek na raspolaganju, te ovo priznanje ne pripada samo nama“, dodao je Đurđević.

 

Priznanja su u nazočnosti predstavnika atletskih saveza iz regije uručena i predstavnicima Ministarstva porodice, omladine i sporta Republike Srpske te Kabinetu predsjednika Republike Srpske, koji su već 22 godine za redom pokrovitelji manifestacije. Priznanja su dodijeljena i Policiji Brčko distrikta BiH, a naknadno će biti uručena javnim poduzećima „Putevi Brčko“ i „Komunalno Brčko“.

Izvor: Posavina TV

 

logo v4 Sarajevo
Hamdije Kreševljakovića br. 3,
Bosna i Hercegovina

tel/fax :+387 33 220 765
Podružnica Brčko distrikt BiH
Dubrave 51
Mob tel. +387 61 103 603;
e-mail:info@hrvatski-dom.com