Hrvatski dom

Download Template for Joomla Full premium theme.

Deutschland online bookmaker http://artbetting.de/bet365/ 100% Bonus.

Online bookmaker bet365

32. redovita sjednica: Vlada usvojila odgovore na pitanja iz Upitnika Europske unije

000075

23. 2. 2018. Nakon što je na izvanrednoj sjednici održanoj 9. veljače 2018. godine Vlada Brčko distrikta BiH usvojila sveobuhvatne odgovore na pitanja iz Upitnika Europske komisije na domaćim jezicima, na 32. redovitoj sjednici usvojeni su isti odgovori na engleskom jeziku, koji će kao takvi biti upućeni prema Europskoj komisiji od strane BiH.

 

„Direkcija za europske integracije BiH bila je nadležna za prijevod svih odgovora i oni odgovaraju za njihovu istovjetnost. Prevoditelji koji su bili angažirani ovlašteni su sudski tumači“, istaknula je Delfa Dejanović, predstojnica Odjela za europske integracije i međunarodnu suradnju u Vladi Brčko distrikta BiH.

Ona je podsjetila da je BiH ova pitanja zaprimila u prosincu 2016. godine, nakon čega su formirane 33 radne skupine na državnoj razini uz dodatne dvije radne skupine, koje čine sve razine vlasti u BiH. Brčko distrikt BiH imao je obvezu odgovoriti na 1.660 pitanja.

 

Na 32. redovitom zasjedanju članovi Vlade Brčko distrikta BiH usvojili su Prijedlog odluke o imenovanju predstavnika Brčko distrikta BiH u Međuresornu radnu skupinu za formiranje IX. izvješća BiH o primjeni Europske socijalne povelje, tematska skupina djeca, obitelj i migranti. Redovita sjednica prekinuta je kod rasprave o Informaciji o lokacijama za alternativno zbrinjavanje lešina pasa lutalica.

Izvor: Posavina TV

 

logo v4 Sarajevo
Hamdije Kreševljakovića br. 3,
Bosna i Hercegovina

tel/fax :+387 33 220 765
Podružnica Brčko distrikt BiH
Dubrave 51
Mob tel. +387 61 103 603;
e-mail:info@hrvatski-dom.com