Hrvatski dom

Download Template for Joomla Full premium theme.

Deutschland online bookmaker http://artbetting.de/bet365/ 100% Bonus.

Online bookmaker bet365

Milić i Berton potpisali Memorandum o razumijevanju

000071

23. 2. 2018. Gradonačelnik Brčko distrikta BiH Siniša Milić i voditelj Misije OESS-a u BiH Bruse G. Berton potpisali su Memorandum o suradnji na implementaciji inicijative o izgradnji kapaciteta građana u svrhu donošenja boljih odluka. Memorandum će se provoditi do konca godine, a podrazumijeva edukaciju predstavnika Vlade, škola, medija, civilnog društva, pravosuđa te mladeži.

„Pozdravljam ovu inicijativu koja je došla od strane OESS-a i koja će sigurno doprinijeti donošenju kvalitetnijih odluka dužnosnika i prepoznati interese građana. Sam Memorandum podrazumijeva organiziranje niza obuka o različitim temama, a to su borba protiv diskriminacije, inkluzivna škola, borba protiv korupcije i promidžba transparentnosti“, istaknuo je gradonačelnik Brčko distrikta BiH Siniša Milić.

 

Prije potpisivanja Memoranduma voditelj Misije OESS-a u BiH Bruse G. Berton održao je sastanak s gradonačelnikom Sinišom Milićem i njegovim zamjenikom Antom Domićem. „Prigodom razgovora s prvim ljudima brčanske Vlade dotaknuli smo se mnogih tema koje su od našeg zajedničkog interesa.

 

Zadovoljstvo mi je što sam imao priliku potpisati Memorandum o razumijevanju, čija je temeljna svrha poboljšanje sudjelovanja građana u političkom i javnom životu Brčko distrikta BiH“, rekao je Bruse G. Berton.

 

Izvor: Posavina TV

logo v4 Sarajevo
Hamdije Kreševljakovića br. 3,
Bosna i Hercegovina

tel/fax :+387 33 220 765
Podružnica Brčko distrikt BiH
Dubrave 51
Mob tel. +387 61 103 603;
e-mail:info@hrvatski-dom.com