Hrvatski dom

Download Template for Joomla Full premium theme.

Deutschland online bookmaker http://artbetting.de/bet365/ 100% Bonus.

Online bookmaker bet365

Održan pripremni sastanak za 26. redovitu sjednicu Skupštine

000074

Voditelji zastupničkih klubova u Skupštini Brčko distrikta BiH dogovorili su danas dnevni red 26. redovite sjednice koja je zakazana za srijedu 28. veljače 2018. godine. Pred zastupnicima će se u prvom čitanju naći antikorupcijski zakoni, Nacrt zakona o Uredu za prevenciju korupcije i koordinaciju aktivnosti na suzbijanju korupcije i Nacrt zakona o zaštiti osoba koje prijavljuju korupciju.

 

U prvom čitanju bit će razmatran i Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o javnoj upravi Brčko distrikta BiH. U drugom čitanju bit će razmatrani Nacrt zakona o zaštiti od nasilja u obitelji, Nacrt zakona o izmjenama i dopuni Zakona o dječjoj zaštiti, Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o socijalnoj skrbi i Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o javnim poduzećima.

 

Donijeli smo i odluku da se provede javna rasprava o Nacrtu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o visokom obrazovanju kako bi uključili što više stručnih osoba i institucija u postupak njegovog donošenja - rekao je Esed Kadrić, predsjednik Skupštine Brčko distrikta nakon pripremnog sastanka.

 

Na dnevnom redu je i Prijedlog proračuna Brčko distrikta za 2018. godinu, nekoliko prijedloga odluka među kojima i Prijedlog odluke o dopuni Odluke o osnutku Fonda zdravstvenog osiguranja Brčko distrikta BiH. Imali smo žustru raspravu oko stanja u JZU „Zdravstveni centar Brčko“.

 

Iako je u dnevnom redu Izvješće o radu Nadzornog odbora za 2017. godinu i Financijski plan JZU za 2018. godinu tražena je posebna točka dnevnog reda koja će se odnositi na trenutačno stanje u ovoj javnoj zdravstvenoj ustanovi - rekao je predsjednik Kadrić. Prije početka 26. redovite sjednice Skupštine zakazane za 10 sati zastupnicima će biti prezentiran Regionalni program za integrirani razvitak koridora rijeke Save i Drine, a prethodit će joj i nastavak 25. redovite sjednice Skupštine.

 

Izvor: Posavina TV

 

logo v4 Sarajevo
Hamdije Kreševljakovića br. 3,
Bosna i Hercegovina

tel/fax :+387 33 220 765
Podružnica Brčko distrikt BiH
Dubrave 51
Mob tel. +387 61 103 603;
e-mail:info@hrvatski-dom.com