Hrvatski dom

Download Template for Joomla Full premium theme.

Deutschland online bookmaker http://artbetting.de/bet365/ 100% Bonus.

Online bookmaker bet365

U subotu 24. ožujka gasimo svjetla za planet Zemlju

22032018 sat za planetu zemlju

Vlada Brčko distrikta BiH i JP „Komunalno Brčko“ i ove godine podržat će akciju „Sat za planet Zemlju“, koja će se održati 12. put u svijetu, a osmi put doprinos globalnom pokretu daje i naša lokalna zajednica.

 

U subotu 24. ožujka 2018. godine u 20.30 sati na jedan sat bit će ugašena svjetla na zgradi Vijećnice i Vlade Brčko distrikta BiH, svjetla na objektu stare uprave Javnog poduzeća „Komunalno Brčko“ kao i gradska rasvjeta na Trgu mladih i Bulevaru mira. „Sat za planet Zemlju“ globalna je akcija u koju se mogu uključiti pojedinci, organizacije, institucije i kompanije s ciljem da pošalju snažnu poruku da je moguće nešto poduzeti kada je riječ o ublažavanju posljedica klimatskih promjena i da je moguće promijeniti svoje svakodnevne navike za dobrobit planeta i svih nas koji na njemu živimo.

 

Od ove godine pod sloganom „Poveži se sa planetom“ akcija je usmjerena i na termin biodiverziteta, odnosno biološke raznovrsnosti, da bi se upozorilo na njegovo ubrzano smanjenje diljem svijeta. Od nastanka 2007. godine u Sydneyju ova inicijativa postala je globalni pokret u koji se svake godine uključuje više od dva milijuna ljudi iz više od 7.000 gradova.

 

Pridružite se i Vi

 

Izvor: Posavina TV

logo v4 Sarajevo
Hamdije Kreševljakovića br. 3,
Bosna i Hercegovina

tel/fax :+387 33 220 765
Podružnica Brčko distrikt BiH
Dubrave 51
Mob tel. +387 61 103 603;
e-mail:info@hrvatski-dom.com