Hrvatski dom

Download Template for Joomla Full premium theme.

Deutschland online bookmaker http://artbetting.de/bet365/ 100% Bonus.

Online bookmaker bet365

Brčko i Sremska Mitrovica pripremaju nove zajedničke projekte

23032018 brcko i sremska mitrovica

23. 3. 2018. Predsjednik Skupštine grada Sremska Mitrovica Tomislav Janković i predstavnici Regionalne razvojne agencije Srem boravili su u Brčkom, gdje su se sastali s gradonačelnikom Sinišom Milićem i njegovim suradnicima prigodom javnih poziva raspisanih za dotacijska sredstva za Zapadni Balkan Ministarstva vanjskih poslova Kraljevine Norveške.

 

Riječ je o pozivima za prekograničnu suradnju kao i regionalnu prekograničnu i transnacionalnu suradnju. Svrha norveške razvojne pomoći zemljama zapadnog Balkana jeste razvoj vladavine prava i stabilnosti u regiji.

Na sastanku s predstavnicima Srbije dogovoren je nastavak suradnje i zajedničkog apliciranja na dijelu koji se odnosi na prekograničnu suradnju, što je utemeljeno na prethodno definiranim prioritetima zemalja, a u okviru ekonomskog rasta, inovacija i otvaranja novih radnih mjesta.

 

Istaknuta je dosadašnja uspješna suradnja između dvije lokalne zajednice, što je bio i povod za zajednički nastup po spomenutim javnim pozivima. Do 17. travnja timovi oba grada zajednički će završiti aplikaciju po prvom, a do 1. srpnja po drugom javnom pozivu, te će rezultati eventualne dodjele dotacijskih sredstava biti poznati do konca godine.

 

Izvor: Posavina TV

logo v4 Sarajevo
Hamdije Kreševljakovića br. 3,
Bosna i Hercegovina

tel/fax :+387 33 220 765
Podružnica Brčko distrikt BiH
Dubrave 51
Mob tel. +387 61 103 603;
e-mail:info@hrvatski-dom.com