Hrvatski dom

Download Template for Joomla Full premium theme.

Deutschland online bookmaker http://artbetting.de/bet365/ 100% Bonus.

Online bookmaker bet365

Humanitarna predstava “Lude sedamdesete” u izvedbi Gradskog Kazališta Mladih Vitezu

1111

12333

000084

1222

  Humanitarna predstava “Lude sedamdesete” u Sarajevu

 

Humanitarna predstava “Lude sedamdesete” u izvedbi Gradskog Kazališta Mladih Vitez održat će se petak, 29.6. u 19h u Franjevačkom studentskom centru na Zagrebačkoj 18. u Sarajevu, a koja se realizira u okviru kampanje “65+ razloga za život” koja uma za cilj poboljšanje uvjeta života starih osoba u 10 župa/općina u BiH.

 

Kampanju su osmislili volonteri/ke HKO “Kruh sv. Ante” kako bi pokazali javnosti da stare osobe nisu zaboravljene i da mladi i bh društvo mogu učiniti puno kako bi njima omogućili dostojanstvenu starost.

 

Jedna od aktivnosti u našoj kampanji je humanitarna predstava "Lude sedamdesete" koja priča o četiri "mlade" starice u staračkom domu i njihovoj njegovateljici. Što se događa sa te četiri žene koje su „osuđene“ da svoje posljednje dane provedu u staračkom domu? Što biva s pojedincima koji se nalaze na marginama društva? Predstava je svojevrsno slavlje života svih nas, a posebno života četiri „mlade starice“. To što su ostarile ne mora značiti da svaki dan ne trebaju pokušavati napraviti novi korak u životu, a da se pritom ne koriste štapom.

Starost nije etiketa, starost je vrlina!

 

U predstavi igraju: Berna Mišković, Ivona Matošević, Antonela Lukić, Marija Gudelj, Elena Stojak.

Autorica teksta, Ana Dragozet

Režija, Bruno Grebenar

Izvršni producent, Ivan Sajević

 

Ulaz na predstavu je besplatan uz mogućnost dobrovoljnog priloga.

Pored promotivnog dijela i informiranja bh društva o potrebama i potencijalima osoba treće životne dobi, kampanja “65+ razloga za život” želi pomoći onima koji su u potrebi, bolesnim i marginaliziranim starim osobama.

 

Više o načinima na koje možete podržati kampanju, kao i pogledati video klipove i priče naših najstarijih, možete na web stranici 65plus.ba kao i na našoj Facebook stranici 65+ razloga za život. Glavni pokretački motiv za kampanju „65+ razloga za život“ jeste naš ljudski zadatak i želja da se brinemo o onima u potrebi, o bolesnim i marginaliziranim ljudima. Želimo razviti empatiju kod mladih osoba za druženje s onima koji nemaju nikoga, a to su upravo osobe starosne dobi preko 65 godina. HKO „Kruh svetog Ante“, pred sobom najprije ima potrebe svojih korisnika bez obzira na vjeru, naciju, političko i društveno opredjeljenje.

 

S poštovanjem

 

Kontakt osoba je volonterka Ivana Radić, 063 566 706

Koordinatorica projekta: s.Magdalena Schildknecht, 033 728 867 ili 061 893 000

 

Kruh sv Ante 65 plus plakat 4

logo v4 Sarajevo
Hamdije Kreševljakovića br. 3,
Bosna i Hercegovina

tel/fax :+387 33 220 765
Podružnica Brčko distrikt BiH
Dubrave 51
Mob tel. +387 61 103 603;
e-mail:info@hrvatski-dom.com