Hrvatski dom

Download Template for Joomla Full premium theme.

Deutschland online bookmaker http://artbetting.de/bet365/ 100% Bonus.

Online bookmaker bet365

Izaslanstvo Glavne podružnice Mostar prvi put u posjeti Središnjici HKD Napredak

Podružnica Mostar

MOSTARSKI NAPRETKOVCI SPREMNI POKAZATI KREATIVNOST I ZNANJE

 

Središnjicu HKD Napredak u Sarajevu danas( 23. veljače) su posjetili članovi Uprave HK Napredak Glavne podružnice Mostar, predsjednik dr. Marko Romić, dopredsjednik Miroslav Landeka i glavni tajnik Ivan Vrljić. Ovo je bio prvi posjet nove Uprave Glavne podružnice iz Mostara.

 

Napretkovci iz Mostara upoznati su s radom Središnjice u Sarajevu, te povijesti nastanka i obnove Društva. Predsjednik HKD Napredak Dr. Franjo Topić podsjetio je na osnivanje Društva u Mostaru 1902. godine, a obećano je kako će Središnjice u svemu pomagati podružnice, posebice ovu u Mostaru.

 

Mostarska je podružnica u kratkom vremenu od obnove, organizirala tri veoma uspješna događaja. Predsjednik Glavne podružnice Mostar Marko Romić napomenuo je kako je Božićni koncert, tribina o kockanju, ali i Tečaj crtanja i dizajna koji je počeo, izazvao veliku pozornost javnosti. Posebice ističe novi mladi tim koji u okviru rada s Napretkom ima mogućnost pokazati kreativnost i znanje. Mostarska podružnica očekuje i pomoć Središnjice kako bi bilo u mogućnosti realizirati što više planiranih dođaja.

 

Prof. Topić upoznao je izaslanstvo iz Mostara i o gospodarskim ali i planiranim aktivnostima Napretka u idućem razdoblju.

 

Izaslanstvo iz Mostara obišlo je i knjižnicu Mijo Poljak koja broji više od 35 tisuća knjiga.

 

Dr. Romić je iskazao želju da GP Mostar ugosti i izaslanstvo Središnjice, te je time najavio i rješavanje pitanja prostorija podružnice, stoji u Priopćenju kojega smo dobili iz tajništva HKD Napredak Sarajevo.

 

logo v4 Sarajevo
Hamdije Kreševljakovića br. 3,
Bosna i Hercegovina

tel/fax :+387 33 220 765
Podružnica Brčko distrikt BiH
Dubrave 51
Mob tel. +387 61 103 603;
e-mail:info@hrvatski-dom.com