Hrvatski dom

Download Template for Joomla Full premium theme.

Deutschland online bookmaker http://artbetting.de/bet365/ 100% Bonus.

Online bookmaker bet365

Završene javne rasprave o Prijedlogu proračuna za 2019. godinu

DSC 0612

Četvrtom javnom raspravom u gradskom Domu kulture, sinoć je zaključen ciklus javnih debata o prijedlogu proračuna Distrikta za tekuću godinu.

 

Osnovne sugestije građana su se ticale infrastrukturnih projekata te brže realizacije projekata za koje je novac već pozicioniran. „Povjerenstvo je tijekom rasprava evidentirala, a i u pisanoj formi već zaprimilo više stotina amandmana građana koji će pažljivo biti izanalizirani. Vjerujem da će bar polovina onoga što su građani sugerirali naći svoje mjesto u ovogodišnjem proračunu“, rekao je član skupštinskog Povjerenstva za proračun i dopredsjednik ovdašnjeg parlamenta Ivo Filipović. Inače, sukladno zakonu proračun Distrikta za ovu godinu, okvirno težak 230 miliona maraka, treba biti usvojen do konca tekućeg mjeseca.

DSC 0619

I na ovogodišnjoj posljednjoj javnoj raspravi prisutni građani su iznosili primjedbe i zapažanja uglavnom u vezi sa dinamikom realizacije kapitalnog proračuna sa fokusom na infrastrukturne projekte, što je i osnovni sadržaj i pisanih amandmana koji su već od građana stigli u skupštinskom povjerenstvu za proračun, kaže njen član i dopredjednik brčanskog Parlamenta Ivo Filipović.

logo v4 Sarajevo
Hamdije Kreševljakovića br. 3,
Bosna i Hercegovina

tel/fax :+387 33 220 765
Podružnica Brčko distrikt BiH
Dubrave 51
Mob tel. +387 61 103 603;
e-mail:info@hrvatski-dom.com