Hrvatski dom

Download Template for Joomla Full premium theme.

Deutschland online bookmaker http://artbetting.de/bet365/ 100% Bonus.

Online bookmaker bet365

OTVORENI "DANI ZDRAVLJA U BRČKOM"

DSC 0419

Dvodnevna Konferencija „Dani zdravlja u Brčkom“ svečano je otvorena danas u Domu kulture u Brčkom, a planirano je predstavljanje zdravstvenih ustanova iz Srbije, Hrvatske i BiH, farmaceutskih i ortopedskih kuća, brčanskih pacijentskih i srodnih udruženja i Fonda zdravstvenog osiguranja Brčko Distrikta.

 

Danas, prvog dana konferencije predstaviće se Institut za kardiovaskularne bolesti “Dedinje” iz Beograda, Kliničko bolnički centar “Sestre milosrdnice” iz Zagreba,“Univerzitetsko kliničkog centra Tuzla“ i Zavoda za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju „Dr Miroslav Zotović“ iz Banja Luke, a biće održana i Panel diskusija – Unapređenje zdravstvene zaštite u distriktu.

DSC 0406

„Cilj dvodnevne manifestacije je predstavljanje dostignuća u oblasti medicine i zdravstvene zaštite, kao i usvajanja znanja, smjernica i strategija koje će doprinijeti poboljšanju zdravstvenog sistema u Brčko distiktu“, rekao je danas Miodrag Todorović, direktor Fonda zdravstvenog osiguranja u Brčkom.

DSC 0413

Drugog dana planirano je predstavljanje zdravstvenih ustanova, farmaceutskih i ortopedskih kuća, pacijentskih udruženja i Fonda zdravstvenog osiguranja Brčko distrikta. Konferencija se drugog dana održava u Omladinskom centru u Brčkom.Konferencija je namijenjena ne samo zdravsatvenim radnicima nego i građanima.

DSC 0409

Organizator ove dvodnevne manifestacije, koja se po prvi puta održava u Brčkom, je Fonda zdravstvenog osiguranja Brčko distrikta Konferencija se drugog dana održava u Omladinskom centru u Brčkom.

Konferencija je namijenjena ne samo zdravsatvenim radnicima nego i građanima.

DSC 0393

Konferenciji „Dani zdravlja u Brčkog“ pored gostiju iz pomenutih renomiranih zdravstvenih kuća iz Srbije, Hrvatske i BiH, prisustvovali su predstavnici izvršne i zakonodavne vlasti distrikta Brčko, Javne zdravstvene ustanove i drugih institcija u Brčkom,učenici srednjih škola i brojni građani.

DSC 0421

Izvor: http://radiobrcko.ba

logo v4 Sarajevo
Hamdije Kreševljakovića br. 3,
Bosna i Hercegovina

tel/fax :+387 33 220 765
Podružnica Brčko distrikt BiH
Dubrave 51
Mob tel. +387 61 103 603;
e-mail:info@hrvatski-dom.com