Hrvatski dom

Download Template for Joomla Full premium theme.

Deutschland online bookmaker http://artbetting.de/bet365/ 100% Bonus.

Online bookmaker bet365

ZAVRŠENA DVODNEVNA KONFERENCIJA DANI ZDRAVLJA U BRČKOM

DSC 0484

U Brčkom je danas završena dvodnevna konferencija „Dani zdravlja“. Za vrijeme trajanja konferencije predstavljanjo je više zdravstvenih ustanova, farmaceutskih kuća, te pacijentskih udruga. Omladinski centar Brčko distritka danas je bio mjesto susretanja mladih ljudi, koji su došli kako bi se upoznali s uslugama zdravstvene ustanove diljem BiH i susjedstva, ali i radom brčanskog Fonda.

DSC 0429

Posjetom je zadovoljan i direktor Fonda zdravstvenog osiguranja, potvrdivši to medijima u ime organizatora konferencije – Fonda zdravstvenig osiguranja i uz tehničku potpru UG “Beba više” Brčko distrikta.

“Ovo je idealna prilika da se i građani Brčko distrikta upoznaju s radom Fonda i pacijentskih udruženja, koji su partneri u ovim danima zdravlja u Brčkom”, rekao je između ostalog Todorović.

DSC 0443

Konferenciju je drugog dana otvorio predsjednik Skupštine Esed Kadrić, kazavši da su ovakvi događaji dobrodošli, podržavajući ih u ime institucije koju predstavlja. “Ova konferencija je u funkciji što boljih uslova za brčanske pacijente, što zaslužuje još jedno veliko priznanje. Mi ćemo s Fondom nastaviti korektnu i dobru saradnju”, kazao je Kadrić.

 

Konferencija “Dani zdravlja Brčko distrikta” pozdravljena je od predstavnika lokalne vlasti, ali i građanstva, koju su imali prigodu da se preciznije upoznaju sa uslugama Fonda zdravstvenog osiguranja Brčko odistrikta.

DSC 0500

DSC 0458

DSC 0482

DSC 0436

DSC 0466

DSC 0489

Izvor: http://radiobrcko.ba

logo v4 Sarajevo
Hamdije Kreševljakovića br. 3,
Bosna i Hercegovina

tel/fax :+387 33 220 765
Podružnica Brčko distrikt BiH
Dubrave 51
Mob tel. +387 61 103 603;
e-mail:info@hrvatski-dom.com