Hrvatski dom

Download Template for Joomla Full premium theme.

Deutschland online bookmaker http://artbetting.de/bet365/ 100% Bonus.

Online bookmaker bet365

Upriličen prijam za učenika Domagoja Mendeša prigodom uspjeha u Makedoniji

2019-11-21-Prijem kod Osmanovica-2

21.11.2019.Predstojnik Odjela za obrazovanje Vlade Brčko distrikta Bosne i Hercegovine Senad Osmanović upriličio je danas prijam za učenika osmog razreda JU Desete osnovne škole Domagoja Mendeša, koji je na međunarodnom natjecanju u Skoplju „Makinova 2019“ u konkurenciji preko 60 država osvojio 3. mjesto, a u Mostaru prezentujući STEM projekt u konkurenciji osnovnih i srednjih škola osvojio 2. mjesto.

 

Osmanović je kazao da je ovo još jedna potvrda uspjeha i pokazatelj kvalitete obrazovanja u Brčko distriktu BiH. „Ovo je još jedan uspjeh i pokazatelj kvalitete obrazovanja u Distriktu i čestitam na tom uspjehu učenicima ali i nastavnicima kao i kolektivu Desete osnovne škole. Odjel za obrazovanje će u narednom razdoblju postati još otvoreniji“, kazao je Osmanović. Mara Matkić, voditeljica Pododjela za osnovno i predškolsko obrazovanje, također je čestitala svima na uspjehu i naglasila da se nastavi s pozitivnim trendom kako u Desetoj osnovnoj školi tako i u drugim školama u Distriktu. Učenik Domagoj Mendeš u razgovoru je kazao da mu nagrada puno znači i da je to ujedno i veliki uspjeh za Distrikt.

2019-11-21-Prijem kod Osmanovica-1

„Bio sam na natjecanju u Makedoniji u Skoplju i osvojio sam treće mjesto i nagrada mi puno znači. Prezentirali smo jednu simulaciju automatizirane tvornice u današnjici pomoću robota i drugih stvari koje smo dobili. Za kratko vrijeme smo se pripremili i to je veliki uspjeh za našu školu, ali i za Distrikt“, kazao je Domagoj. Današnjem prijamu prisustvovali su i ravnatelj Desete osnovne škole Petar Mendeš, Mateo Banović, nastavnik informatike i tehničke kulture, kao i nastavnica fizike Nadina Omazić, koji su se zahvalili predstojniku Odjela za obrazovanje na prijamu i upućenim čestitkama te naglasili da će nastaviti i dalje s radom kako bi ostvarivali velike rezultate značajne za Distrikt i školu.

Autor: Vlada BDBiH

 

logo v4 Sarajevo
Hamdije Kreševljakovića br. 3,
Bosna i Hercegovina

tel/fax :+387 33 220 765
Podružnica Brčko distrikt BiH
Dubrave 51
Mob tel. +387 61 103 603;
e-mail:info@hrvatski-dom.com