Hrvatski dom

Download Template for Joomla Full premium theme.

Deutschland online bookmaker http://artbetting.de/bet365/ 100% Bonus.

Online bookmaker bet365

Zakazana nova redovita sjednica Skupštine

DSC 0657

Voditelji zastupničkih klubova u Skupštini Brčko distrikta BiH dogovorili su danas na pripremnom sastanku da 57. redovita sjednica bude održana u srijedu, 18. prosinca 2019. godine. Dopredsjednik Skupštine Ivo Filipović rekao je nakon pripremnog sastanka da će se pred zastupnicima naći 35 točaka dnevnog reda od kojih se sedam odnosi na razmatranje i usvajanje zakona, a tu je više odluka među kojima i Odluka o privremenom financiranju institucija Brčko distrikta BiH u prva tri mjeseca iduće godine, kao i nekoliko izvješća o reviziji financijskog poslovanja odjela i institucija Brčko distrikta u prethodnoj godini.

 

– Smatram da su se stvorili uvjeti da Zakon o proračunu Brčko distrikta BiH ne samo stavimo na dnevni red nego i da ga usvojimo. Od prvog čitanja pa do sada obavljene su dvije javne rasprave o Nacrtu ovog zakona, razmatran je na najmanje pet sjednica Povjerenstva za proračun i smatram da smo uspjeli doći do kvalitetnih rješenja - rekao je dopredsjednik Filipović.

DSC 0653

Na dnevnom redu 57. redovite sjednice razmatrat će se u drugom čitanju i Zakon o radu, Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o planiranju, projektiranju i razvitku Brčko distrikta BiH, izmjena i dopune nacrta zakona o prostornom planiranju i građenju.

DSC 0651

Nacrt zakona o dopuni Zakona o zdravstvenom osiguranju bit će razmatran po žurnom postupku, a u prvom čitanju će se pred zastupnicima naći Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o javnim poduzećima. Pred zastupnicima će se naći i Prijedlog odluke o povjeravanju izvanrednog održavanja / rekonstrukcije mosta Brčko - Gunja preko rijeke Save Javnom poduzeću Ceste Brčko, a u dnevni red je uvršteno i više odluka o utvrđivanju javnog interesa, kao i nekoliko informacija po zahtjevu zastupnika Skupštine Distrikta.

 

Autor: SkupstinaBDBiH

 

logo v4 Sarajevo
Hamdije Kreševljakovića br. 3,
Bosna i Hercegovina

tel/fax :+387 33 220 765
Podružnica Brčko distrikt BiH
Dubrave 51
Mob tel. +387 61 103 603;
e-mail:info@hrvatski-dom.com