Hrvatski dom

Download Template for Joomla Full premium theme.

Deutschland online bookmaker http://artbetting.de/bet365/ 100% Bonus.

Online bookmaker bet365

U Brčkom skraćen policijski sat, od 22.00 do 05.00 sati

vlada bd corona obavjestenje vijest LAT

Stožer za zaštitu i spašavanje Brčko distrikta BiH danas je izmijenio Naredbu o zabrani kretanja osobama na području Brčko distrikta BiH te je izmjenom Naredbe zabranjeno kretanje u razdoblju od 22.00 do 5.00 sati.

 

Od ove Naredbe izuzimaju se svi zaposlenici koji vrše službene dužnosti ili su uključeni u provedbu mjera i aktivnosti u svezi s proglašenjem stanja prirodne nesreće zbog koronavirusa kao i zaposlenici u pravnim osobama u kojima se radi kontinuiteta proizvodnje rad odvija u smjenama. U skladu s ovom izmijenjena je i Naredba o radnom vremenu, te gospodarski subjekti mogu prilagoditi svoje radno vrijeme, s tim što moraju završiti s radom najkasnije sat vremena prije policijskoga sata, odnosno do 21.00 sat.

 

Gradonačelnik Brčkog i zapovjednik Stožera za zaštitu i spašavanje Siniša Milić najavio je daljnje ublažavanje mjera i naredbi koje su donesene s ciljem prevencije i zaštite od širenja koronavirusa na području Distrikta do kraja tjedna. „Pododjel za javno zdravstvo zadužen je da za sutrašnju sjednicu pripremi procedure rada i ponašanja za djelatnosti kojima će biti omogućen rad kao i procjenu za donošenje odluke o skraćenju razdoblja izolacije na 14 dana“, rekao je Milić.

 

On je dodao da će najvjerojatnije biti predloženo da u ponedjeljak 11. svibnja s radom počnu ugostiteljski objekti, trgovine garderobom i frizerski saloni, dok bi narednog tjedna trebala biti donesena odluka i o uvjetima za početak rada vrtića. „S obzirom na povoljnu epidemiološku situaciju, koja je rezultat dobrih preventivnih mjera i odgovornog ponašanja naših sugrađana, za očekivati je da će u narednim tjednima doći do potpune normalizacije stanja, naravno, pod uvjetom da nam se ne desi nešto nepredviđeno i uz potrebu pridržavanja naloženih individualnih zaštitnih mjera“, rekao je Milić.

 

Autor: Vlada BDBiH

logo v4 Sarajevo
Hamdije Kreševljakovića br. 3,
Bosna i Hercegovina

tel/fax :+387 33 220 765
Podružnica Brčko distrikt BiH
Dubrave 51
Mob tel. +387 61 103 603;
e-mail:info@hrvatski-dom.com