Hrvatski dom

Download Template for Joomla Full premium theme.

Deutschland online bookmaker http://artbetting.de/bet365/ 100% Bonus.

Online bookmaker bet365

Koristite Yahoo mail? Možda je i vaš račun ugrožen

yahooPo drugi put u dva mjeseca Yahoo se našao u problemima. Ovaj put su im u sustav upali hakeri u ukrali lozinke mnogih korisnika. Yahoo je na svom službenom blogu potvrdio kako je došlo do proboja njihovog sigurnosnog sustava te da su ukradena korisnička imena i lozinke nekih korisnika.

O kojem broju lozinki se radi, nisu rekli, prenosi AP. Inače, Yahoo je drugi po redu e-mail servis po broju korisnika, odmah nakon Gmaila, a sada broji oko 273 milijuna e-mail adresa. Ovakvi proboji sigurnosti omogućuju hakerima krađu osobnih informacija.

Posljednji takav slučaj bio je krajem prošle godine kada su hakeri provalili u sigurnosni sustav američkog lanca trgovina Target i ugrozili podatke s golemog broja kreditnih i debitnih kartica. Ova provala sustava drugi je sigurnosni problem Yahooa u samo dva mjeseca. U prosincu im je sustav pao te je bio nedostupan nekoliko dana zbog čega je direktorica Marissa Mayer izdala i službenu ispriku.

U Yahoou poručuju kako je u tijeku resetiranje napadnutih lozinki i da se sve odvija u koordinaciji s federalnim institucijama.

logo v4 Sarajevo
Hamdije Kreševljakovića br. 3,
Bosna i Hercegovina

tel/fax :+387 33 220 765
Podružnica Brčko distrikt BiH
Dubrave 51
Mob tel. +387 61 103 603;
e-mail:info@hrvatski-dom.com